KORKUNÇ BİR FİLM V

Malcolm D. Lee’nin yönettiği ve Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Ashley Tisdale ile Terry Crews’in oynadığı Korkunç Bir Film V (Scary Movie V), 12 Nisan 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Dan ve Jody mutlu bir evlilik sürdürürken her şey vahşi bir yaşam süren çocuklarının eve gelmesiyle değişecektir. Bu durum kendi iş hayatlarına da yansıyınca çocukların “Mama” diye adlandırdıkları ruhun evden uzaklaştırılmasına karar verirler. Tanışacakları uzman ruh çıkarıcılar ile bu ruhtan kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

http://youtu.be/RMDZ8M47j0I



ATATÜRK’ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN



Atilla Akarsu’nun yönettiği ve Reha Beyoğlu, Orhan Kılıç, Mehmet Tokat ile Özcan Varaylı’nın oynadığı Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman: Cumhuriyete Giden Yol, 12 Nisan 2013’de Özen Film dağıtımıyla Karakılıç Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Giresun’lu Osman’ın gönüllü olarak katıldığı Balkan savaşında bacağı sakatlanır ve Topal Osman lâkabını alır. İzmir’in işgâl edilmesinin ardından gönüllü birliklerle Karadeniz bölgesindeki Rum çetelerine karşı mücadele eder. Atatürk’e bir kaç suikast girişimi olunca Ankara’ya çağrılır ve Atatürk’ün korumalığını yapar.

http://youtu.be/fI0-EQyBzdQ

 


CROOD’LAR



Kirk De Micco ile Chris Sanders’ın yönettiği ve Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone ile Catherine Keener’ın seslendirdiği animasyon film Crood’lar (The Croods), 12 Nisan 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Yaşadıkları mağara depremde yıkıldıktan sonra, Crood’lar yuvaları olan bu kanyondan taşınmak zorunda kalırlar ve ailenin babası Grug’ın önderliğinde bir yolculuğa çıkarlar. Barınabilecekleri yeni bir yer bulmanın ümidiyle ilerleyen Crood’lar bu yolculuk esnasında daha önce bilinmedikleri esrarengiz bir dünyayla karşılaşırlar. Bu yenidünyada doğa bambaşkadır.

http://youtu.be/mOV86u8Uwho



OBLIVION



Joseph Kosinski’nin yönettiği ve Tom Cruise, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough ile Nikolaj Coster’nun oynadığı Oblivion, 12 Nisan 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Jack Harper, dünyadaki birkaç insansız uçak teknisyeninden biridir. Jack’in görevi neredeyse bitmek üzeredir. Yerden binlerce metre yukarıdaki göklerde devriye gezen Jack’in sürdüğü yaşam, iniş yapmış bir uzay mekiğindeki güzel bir yabancıyı kurtarınca alt üst olur. Yabancının gelişi, Jack’in her şeyi sorgulamasına yol açar ve insanlığın kaderini Jack’in ellerine teslim eder.

http://youtu.be/qegE4CsjjYk



GAZETECİ ÇOCUK



Lee Daniels’ın yönettiği ve Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman ile John Cusack’ın oynadığı Gazeteci Çocuk (The Paperboy), 12 Nisan 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Jack Jansen hayatında bir dönüm noktasındadır. Üniversiteden atılmış, kasabasına geri dönmüştür. Babası da bu kasabanın yerel gazetesini çıkarmaktadır. The Miami Time Gazetesi’nde çalışan ağabeyi Ward, Hillary Van Wetter’ın hüküm giydiği davayı araştırmak üzere iş arkadaşı Yardley Acheman’la birlikte çıkagelince, Jack’ten şoförlük yapmasını ister.

http://youtu.be/0JtjTFRX24k



ZERRE



Erdem Tepegöz’ün yönettiği ve Jale Arıkan, Rüçhan Çalışkur, Özay Fecht, Dilay Demirok, Remzi Pamukçu, Ergun Kuyucu, Mesude Türkmen, Sencar Sağdıç, Cemal Baykal, Suat Oktay Şenocak, Tevfik Erman Kutlu ile Ali Beyat’ın oynadığı Zerre, 12 Nisan 2013′de Pinema Film dağıtımıyla Kule Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Küçük kızı ve annesi ile hayata tutunan Zeynep, bu büyük Evren’de ne kadar yer kaplar? İşsizlikle dolu bir şehirdeki insanlar, yaşadıkları sorunlar ve hayatları, uçuşan sayısız parçacıklar gibi küçücük müdür?

http://youtu.be/wb5xlQKn9uo

Editör: TE Bilisim