Nefes kesen kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle Amerika ile aynı anda Türkiye’de de bu Cuma vizyona girecek olan Yenilmezler (Marvel’s The Avengers) dünyada rekor bir açılışa imza attı. Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Yenilmezler’in ülkemizde de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Ünlü çizgi roman şirketi Marvel’in Iron Man, Kaptan Amerika, Hulk ve Thor gibi en çok ilgi gören süper kahramanlarını bir araya getiren Yenilmezler; dünya çapında Amerika, Rusya, Çin ve Japonya haricindeki 39 ülkede sadece haftasonunda 178,4 milyon dolarlık rekor bir açılışla vizyona girdi. Gösterime girdiği tüm ülkelerde 1 numarada açılan film, Türkiye’de Amerika ile birlikte 4 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

2012’nin en çok beklenen filmlerinden Yenilmezler’de beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlayıbnca S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor ve takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Şahin Göz ve Karadul’dan oluşan Yenilmezler ekibi Dünya’yı felâketin eşiğinden kurtarmaya çalışıyor.

Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaştığı  bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Ünlü yönetmen Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikâyeden senaryolaştırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel’in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan “The Avengers”tan uyarlandı.

 

Yenilmezler Hakkında:

Marvel Stüdyoları, Tüm zamanların en büyük süper kahraman takımı Yenilmezler’i sunar... Yenilmezler, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor.

Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaştığı  bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikâyeden senaryolşatırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel’in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan “The Avengers”tan uyarlandı. Aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun. Yenilmezler 4 Mayıs 2012’den itibaren vizyonda.

Marvel Stüdyoları, Yenilmezler filmini Paramount Pictures işbirliğiyle sunuyor. Filmin yapımcılığını Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, uygulayıcı yapımcılığını Alan Fine, Stan Lee, Jon Favreau, Louis D’Esposito, Patricia Whitcher, Victoria Alonso ve Jeremy Latcham üstleniyor. 4 Mayıs 2012 tarihinde gösterime girecek olan film, Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılıyor.

Editör: TE Bilisim