Tüm dünyada başarılı işlere imza atan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in gerçek bir aşk hikâyesinden esinlendiği son filmi “Kemerlerinizi Bağlayın” vizyonun hemen ardından Kanal D Home Video etiketiyle tüm satış noktalarında.

Elena’nın sakin ve düzenli yaşamında, Antonio’ya aniden duyduğu ve karşılık gördüğü tutkunun sarsıntısıyla büyük bir fırtına kopar. Genç kadın bu yasak tutkuyu yaşarken Giorgio ile iki yıllık ilişkisini sürdürmektedir.  Antonio aslında Elena’nın en yakın arkadaşının sevgilisidir ve onun tam zıt karakterindeki bu genç adama saygı duymamaktadır. En yakın dostu Fabio da Antonio’dan nefret etmektedir. Ama artık hiçbiri hayatlarındaki kuralları alt üst etme pahasına duygularına engel olamazlar...

 

Başrollerinde Kasia Smutniak,  Francesco Arca ve Filippo Scicchitano bulunduğu filmin DVD ekstralarında ise; Kamera arkası, fragman ve filmden kareler bulunuyor.

Özpetek’in  dostluk, tutku ve aşkı sorguladığı ve tüm eleştirmenlerden de büyük övgü toplayan “Kemerlerinizi Bağlayın” ‘ın DVD’si artık raflarda. 

Editör: TE Bilisim