#SuruçtaKatliamVar etiketi TT listesinde. Sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri ise bu hashtag'le saldırıyı kınayan mesajlar atıyor.

İşte o mesajlardan bazıları şöyle:

İlker Başbuğ: Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan terör eylemini lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Uğur Dündar: Suruç'taki katliamın verdiği acı mesaj çok net. O nedenle yapan da çok net! Ama en acısı, nerede bunları önlemesi gereken devlet?

Can Dündar: Kobani'ye yardıma koşan çocuklara kıyan, hangi din için savaşıyorsa, ben o dinden değilim. Katledilenlerin kavmindenim.

Mustafa Balbay: Sınır ilçemiz Suruç'taki patlama terörün sınır tanımazlığını gösterdi. Başımız sağ olsun. Baştakiler gerçeği görsün.

Ebru Gündeş: Suruç'ta yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. #SuructaKatliamVar

Onur Akay: Ölen gencecik evlatlara bu senden bu benden demek insanlık dışı. #Suruç katliamını kınıyoruz. #SuructaKatliamVar

Melike Demirağ: Ah #Suruç. Ah bu insani değerlerini yitirmiş, kimbilir ne çıkarlar için insanlara kıyan zihniyet!

Atilla Taş: Bir fotonun anlattığı! Türkiye'de gerçekleri haykırmak yerine suçları örten gazeteler, bu ayıbı asla örtemeyecekler! Değer mi o gençlerin saçlarının bir tek teline bile, politika, siyaset, menfaat, iktidar, koltuk, servet ve rant?



Kaynak: Doğan Haber Ajansı

Editör: TE Bilisim