8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Twitter’dan açıklamalar yapan ünlü erkekler, başta anneler olmak üzere tüm kadınların bu özel gününü kutlarken kadınlara yaptıkları iltifatlarla dikkat çektiler.

İşte ünlü erkeklerin Kadınlar Günü mesajları...

İbrahim Tatlıses: Bütün annelerin, bacıların, sevgililerin, "Kadınların" Bu muhteşem ve anlamlı günlerini yürekten kutluyorum! Kadınsız hayat asla!

Mustafa Sandal: Tüm annelerin anne adaylarının güzel gençlerimizin tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Tüm çiçeklerimiz sevgiyle onlara.

Keremcem: Kadınlar günü diye bir günün hala olması bile gözümüzde yeterince değerli olmadığının kanıtı kadının. Onun için şimdilik kadınlar gününüzü kutlarım.

Derya Köroğlu: Dünya Kadınlar Günü ve kadın mücadelesi hepimize ışık tutuyor, aydınlatıyor. Kutlanması neredeyse yüzyıl ama daha gidilecek çok yol var

Mesut Yar: Kadınlar vardır her yerde! Kutlu olsun; anam, bacım, yol arkadaşım...

Onur Akay: Tarihimize damga vuran kadınlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Anne olmak yılın kadını olmaya yeterlidir. Kadınlar Günü kutlu olsun.

Fettah Can: Günaydın.  #8MartDünyaEmekciKadınlarGünü  Kutlu olsun

Metin Arolat: Dünya Kadınlar Günü lafını kadınlar açısından çok haksızlık olarak görsemde,kutlayalım madem.

Atilla Taş: Dünya kadınlar günü kutlu olsun. kadınların öldürülmediği, şiddet görmediği, 8 mart'tan bir gün sonra unutulmadığı, bir Türkiye istiyorum.

Nihat Odabaşı: Kim demiş hayatımdaki kadınlar bu kısa videolara sığar diye. Hepsi benim kalbimdeki uzun metrajlı filmde.


Kaynak: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim