DÜNYACA ÜNLÜ ETKİNLİK DERNEĞİ ISES

BAŞKANLARI TÜRKİYE’DE TOPLANDI

 

Türkiye etkinlik sektörünü uluslararası platforma taşıyan ISES (International Special Event Society) geçtiğimiz hafta Türkiye'yi ziyaret ederek ISES EMEA Başkanlar Toplantısı'nı gerçekleştirdi. ISES Türkiye Bölümü'nün ev sahipliği yaptığı bu toplantıda Türkiye'yi ISES (International Special Event Society) Bölüm Başkanı Miray Karasu ve Başkan Yardımcısı Meltem Beyazıt Tepeler temsil etti.

ISES Avrupa, Ortadoğu ve Afrika kuruluşunun ilk toplantısında, Nijerya, Ortadoğu, Avrupa, İngiltere ve Türkiye bölüm başkanları, etkinlik sektörünün ve bölgeler arasındaki uluslararası bağların gelişmesini sağlamak için bir araya geldi.

Aynı zamanda toplantıya Miami’deki en büyük halkla İlişkiler ajansı Davies Tanner da telekonferans yoluyla katılarak, ISES (International Special Event Society) yeni global stratejileri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Küresel marka stratejileri ve dünya etkinlik sektörünün standartlarının ön plana çıktığı bu toplantıda dijital iletişimin önemi de vurgulandı. Toplantıda konuşma yapan ISES EMEA Başkanı Andy Callin; “Türkiye etkinlik sektörü global ve çok geniş bir network ağına sahip. Bu durum bölge ülkeleri ile iş yapabilme olasılığını daha da arttırıyor. Türkiye etkinlik sektörünün gelişimi ve uluslararası bir platforma getirilmesi açısından büyük önem taşıyan bu toplantı, Türkiye etkinlik sektörüne yepyeni ufuklar kazandıracak.” dedi. Toplantıda ayrıca ISES EMEA Bölgesi'ndeki tüm ülkelerin etkinlik sektörü adına önemli konular gündeme geldi.

 

 

ISES (International Special Event Society) KİMDİR?

 

ISES (International Special Events Society), Amerika’da kurulmuş, 7 bin 200 üyeye sahip, etkinlik mesleğini sürdüren profesyoneller arasında kurulan bir network ağı olarak hizmet veriyor.  Şuanda tüm dünyada 49 ISES bölümü bulunuyor. ISES, özel etkinlikler alanında, yaratıcı üstünlüğünü ve profesyonelliğini konuşturmaya adamış ve kendini bu yolda eğitmiş bir vizyona sahip.

 

Editör: TE Bilisim