Türkiye otelleri yiyecek-içecek konseptinden sorumlu Direktör Erol Sezer Antalya’ da RİXOS SUNGATE otelde Dinner Show hazırladı. Dünyanın değişik ülkelerinden gelen misafirlerini yemek masasında toplayarak barış mesajı vermek istediklerini ifade eden Sezer, bu gibi Showların Lasvegas’ da da yapıldığını söyledi.



Türk yemeklerini sahne gösterisi şeklinde sunarak Dünya Barışı’na dikkat çekmek istediklerini söyleyen Sezer, “Dünya’ nın değişik ülkelerinde Dinner Show’ lar yapılıyor, ancak bu tür bir organizasyonun ilk ve başarılı.  Beş otelin ahçıbaşı, yiyecek-içecek müdürü, eğlence müdürleri, showgrupları  ve servis elemanlarının senkronize olduğu bir çalışma ve 15 gündür hazırlanıyoruz. Mutfakta çalışan insanlar duygusal insanlardır. Sanatçı ruhuna sahiplerdir.” dedi.


Caz müziği eşliğinde 7 aşçı Türkiye’ nin 7 bölgesine ait yemekleri, sahnede canlı performans olarak yaptıktan sonra, dünyanın değişik ülkelerinden gelen misafirlerine tattırdı. Misafirler aşçıların yaptığı her  yemekten sonra dans gösterileri ile hoş vakit geçirdiler.


11 Ülkeden 500 konuğun katıldığı yemeğe, 250 mutfak ve servis ekibi hizmet verdi. Yemeklerin gösterisi sırasında birbirinden ünlü şovlar ve müzik gurupları eşlik ettiler.


Editör: TE Bilisim