İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu sloganıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran “Sakarya Fırat”ın yeni karakteri “Teo” sezon finali öncesi herkeste nefret duygularını uyandırmaya kararlı. Uluslararası terörist “Teo” karakterine hayat veren Ertan Saban, dizide büyük belanın ta kendisini oynuyor.  

TRT1 ekranlarında her Çarşamba saat 19.55’te yayınlanan “Sakarya Fırat” sezon finaline yaklaşırken, Çeliktepe Karakolu’nda işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Güneydoğuda yaşanan terörün uluslararası ayağını anlatmak için diziye dâhil olan Ertan Saban, “Teo” karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Uluslararası bir terörist olan “Teo”; terör meselesinin, buzdağı gibi görünenden çok daha derin olduğunu anlatmak için diziye dâhil edilen bir karakter. Bu karakter ile izleyiciye, terörün sadece iç meseleden ibaret olmayıp ülkeyle oynanan uluslararası oyunlar olduğu mesajı veriliyor.

Sezon finalinden hemen önce “Teo” karakteriyle “Sakarya Fırat”a dâhil olan Ertan Saban; Osman Kanat ve Poyraz Timi’nin uykularını kaçırma konusunda iddialı.

Editör: TE Bilisim