SAĞ SALİM 2


Salim’in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal’in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 “kötü” adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar. Nihal başı bir türlü beladan kurtulamayan Salim’den uzaklaşıp annesini tek başına kurtarmaya gider. Yaşadıklarından dolayı artık ne ölüden ne de ölümden korkan Salim ise ‘’Anca beraber kanca beraber.’’ der ve kader arkadaşını yalnız bırakmamak için peşine düşer. Artık; Azrail’in ‘’Tek rakibim Salim,’’ diyerek kol gezdiği karayolunda “Kazara” ezilecek, “Tesadüfen” yakılacak, “Kaderin cilvesiyle” vurulacak ne kadar canlı varsa eninde sonunda Salim’le tanışmak zorunda kalır.

DVD Fiyatı: 21,99 TL


SAĞ SALİM


Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar...

Yapımcılığını, yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği filmin yazar kadrosunda Güler'in yanı sıra Alper Erze, Korhan Uğur, Şeyda Delibaşı isimleri yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran gibi isimler yer alıyor...

DVD Fiyatı: 14,99 TL

GÜNCE


Bir radyoda program yapan Cengiz'in düzenli bir işi ve mutlu bir aile yaşantısı vardır. Bir pazar günü hayatını alt üst edecek bir olayla karşılaşır ve o günden sonra tüm olumsuzluklar üst üste gelir. Cengiz artık biricik kızı Günce ile bir başına kalmıştır ve hayatta ondan başka kimsesi yoktur. Yıllar geçer ve Günce beş yaşına girer, ancak sorunlar biteceği yerde büyüyerek devam eder. Cengiz bu kez hayatının belki de en büyük kâbusuyla karşı karşıyadır; kızı Günce'yi kaybetme riski...

Her anımızı dolu dolu yaşamak yerine onu planlayarak vakit kaybettiğimiz gerçeğini çarpıcı bir hikâye ile gözler önüne seren filmin oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, Nisa Melis Telli, Ayça Varlıer ve Haluk Levent gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Hüseyin Namık Üstünel'in kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Mete Şener ve Kemal Uzun üstleniyor.


DVD Fiyatı: 21,99 TL


ARKADAŞLAR ARASINDA


Temmuz Ayhan’ın doğumgünüdür. Arkadaşları Barış, Cenk ve Deniz ona Akdeniz kıyılarında ıssız bir koyda bir sofra hazırlar. Ayhan o gün 30 yaşına girecektir. Uzun bir süredir savrulmakta ve kendini sorgulamaktadır. Arkadaşları Deniz, Cenk ve Barış da ondan farklı bir durumda değildir. Her birinin gerek ailevi gerekse kişisel, çözümleyemedikleri bazı sorunları vardır. Kimi baba olmaya hazır değildir, kimiyse ailesini geçindirmek ya da sevdiği kadından ayrılmak zorundadır.

Ayhan’ın doğum günü akşamı herkes bir araya gelir ve gece eğlenceli başlar. Ancak alkolün ve bir arada olmanın etkisiyle herkes o güne dek anlatamadığı şeyleri dışa vurmaya başlar. Geçmişin üzücü hatıralarının ya da bugünün dertlerinin paylaşıldığı bu sohbet, gelecek planlarıyla sona erer. O günden sonra hayatlarını yoluna koyma ve her sene bu etkinliği yineleme sözü vererek ayrılırlar. Hayatları o gece rakı masasında planladıkları gibi ilerleyecek midir?

DVD Fiyatı: 21,99 TL



BENİMLE OYNAR MISIN?


Talihsiz bir olay sonrasında ceza alarak hapishaneye gönderilen Sibel, sekiz yıllık mahkûmiyetin ardından özgürlüğüne kavuşur. İlk işi ise bu süreçte yetimhanede barınan kızı Rüya'ya tekrar kavuşmaktadır. Kızını yanına alıp doğduğu günden bu yana yaşadığı Beşiktaş semtinden, Antalya'ya taşınmayı planlar. Ne var ki Rüya'nın bu güzel semti bırakmaya niyeti yoktur. Zira Rüya annesinin yokluğunda Beşiktaş'a sımsıkı sarılmış ve büyüdüğünde Beşiktaş'ta futbol oynayan bir oyuncu olmanın hayallerini kurar olmuştur. Bu nedenle annesiyle başka bir şehre taşınmayı istemeyen Rüya'nın acil olarak yapması gereken daha önemli bir iş vardır: Annesinin hapse düşmesine neden olan babasını bulmak...

Arka planda Beşiktaş taraftar sevgisini işleyen filmin oyuncu kadrosunda Eyşan Özhim, Ertan Saban ve Uğur Polat'ın yanı sıra küçük oyuncu Rüzgar Boyle de yer alıyor.


DVD Fiyatı: 21,99 TL


GELMEYEN BAHAR


Ülkemizde gündemden düşmeyen töre ve töre cinayetleri, kadına karşı baskı ve şiddet gibi konuları işleyen Gelmeyen Bahar filmi, imkânsız bir aşk yüzünden savrulan insanları beyazperdeye taşıyor. Film “Masum bir sevda insanların hayatlarını nasıl ve neden karartır?” sorusuna cevap arıyor. 

Usta oyuncular Ayten Uncuoğlu ve Orhan Alkaya'nın başrolleri paylaştığı yapımın yönetmen koltuğunda "Küçük Emrah" olarak tanıdığımız Emrah Erdoğan (İpek) oturuyor. Senaryosunda Emrah ile birlikte Tarkan Ateşmen'in imzası olan filmin yapımcılığını ise Yağmur Yapım üstleniyor.

DVD Fiyatı: 21,99 TL
Editör: TE Bilisim