Gençlerin idolü olan Justin Bieber alışveriş merkezinde sevgilisiyle kendisini görüntülemek isteyen paparazziyi tartakladı. Polis, olayla ilgili olarak sorguya çekmek için arıyor.

Los Angeles Eyaleti’nden Sherrif Lt. Robert Wiard’ın açıklamasına göre, Pazar günü kız arkadaşı Selena Gomez’le beraber Kaliforniya’nın Calabasas şehrinde bir sinema salonundan çıkan Bieber, görüntülenmek isteyince soğukkanlılığını kaybedip fotoğrafçıya saldırdı. Gayet öfkeli görünen Bieber, kız arkadaşının kendisini yatıştırmaya çalışmasına da aldırmadı.

Kavganın ardından Gomez’in yardımıyla ayakkabısını giyen Bieber, kolunu okşayan sevgilisinin teskin edici sözleriyle yaptıklarının farkına varıp utandı ve yüzünü kapatarak olay yerinden uzaklaştı.

Tartaklanma olayının ardından 911’i arayan ve göğsünde bir acı hissettiğini söyleyen paparazzinin, kaldırıldığı hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildiğini açıklayan Emniyet görevlisi Wiard, Bieber ve Gomez’in yetkililerin gelmesinden hemen önce olay yerinden ayrıldığını, yetkililerin Bieber’ın ifadesine başvurmak ve olayı ondan da dinlemek istediklerini belirtti.

TMZ’nin açıkladığı bilgiye göre, fotoğrafçı Bieber’dan şikâyetçi olurken, polisler olayın “hafif kabahat fiili” (misdemeanour criminal battery) olarak incelenmesine karar verdi.

Kaynak: Daily Mail

Editör: TE Bilisim