Genç yıldız Debby Ryan’ın başrolünde olduğu yeni komedi dizisi Disney Channel UK’de 10 Mart’ta saat 09.25’te izleyenleriyle buluşuyor.

Disney Channel’ın yepyeni komedi dizisi Jessie,  A.B.D’de yakaladığı 4.6 milyonluk izleyici kitlesi başarısı ile Cuma dizileri arasında son üç yılın en çok izlenen dizisi olarak kalpleri fethediyor. Başrolünü Suite Life on Deck ve 16 Wishes ile şöhreti yakalayan, 18 yaşındaki genç yıldız Debby Ryan’ın üstlendiği Jessie, 10 Mart’ta saat 09.25’te Disney Channel ekranlarına geliyor.

Hikâyede, Ryan’ın canlandırdığı idealist genç, Teksas’ın kırsal kesiminden New York’a taşınıyor ve tanınan bir çiftin dört çocuğuna bakıcılık yapmaya başlıyor. Tony Ödüllerine aday gösterilen Kevin Chamberlin (Broadway's The Addams Family) Bertram; Peyton List (27 Dresses, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) Emma; Karan Brar (Diary of a Wimpy Kid, Rodrick Rules) Ravi; Cameron Boyce (Grown Ups) Luke ve Skai Jackson (Royal Pains)  Zuri rollerinde dizide Ryan’a eşlik ediyorlar.

Büyük hayalleri olan kasabalı Jessie, yıldızlı geceleri geride bırakıp büyük şehrin parlak ışıklarını tercih ederek taşınmaya karar verdiğinde hayatının macerasına doğru yol alır. Tek başına olmaktan büyük bir heyecan duyan ve New York’tan asla korkmamaya kararlı olan Jessie, bir bakıcılık işini kabul eder ve kendini beğenmiş bir çift olan Morgan ile Christina ve onların dört çocuğu Emma, Ravi, Luke ve Zuri’nin yanına taşınır.

Önünde yepyeni fırsatlar kapısı açılan Jessie, yetişkinliğe ve büyük şehir hayatına adım atar. Bakıcılığını yaptığı çocukların desteğine ve tavsiyelerine ne kadar güvendiğini görmek kendisini bile şaşırtır. Diğer yandan, ailenin kâhyası Bertram ve binanın 20 yaşındaki kapıcısı Tony, Jessie’nin ahlaki değerlerini kaybetmemesine yardımcı olmaktadırlar.

Jessie’nin yapımcılığını, başyapımcı Pamela Eells O'Connell (Family Matters, The Suite Life of Zack & Cody, The Suite Life on Deck) üstlenmiştir. Dizi,  bir Laugh Productions yapımıdır.

 

Jessie, 10 Mart Cumartesi günü saat 09.25’te Disney Channel ekranlarında izleyenleriyle buluşuyor.

 

Editör: TE Bilisim