Başbakan Erdoğan dün Bursa mitinginde, “Şimdi mahkeme kararı çıktı. Twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der, böyle der hiç umurumda değil. Herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü görecek” dedi. Ancak Twitter da boş durmadı. 

Twitter, 8. yaşını kutlarken diğer yandan bu güne özel olarak kullanıcıların ilk tweet'lerine bakabildiği özel bir sayfa açtı. 

İşte Twitter’ın kökü… Ünlü isimlerin ilk tweet’leri...

Recep Tayyip Erdoğan: Siyasetin tek limanı ahlaktır...

Abdullah Gül: Manisa'daki 470’inci Uluslararası Mesir Festivali yoğun yağmur altında yapıldı.

Hüseyin Avni Mutlu: İlk twitimi atarak sizlere merhaba demek istiyorum... Bundan böyle yogun İstanbul gundeminden fırsat buldukça sizlerle birlikte olacağım.

Kemal Kılıçdaroğlu: Sevgili twitter kullanıcıları, bundan sonra programımı ve önemli konuları buradan sizlerle paylaşacağım.

Devlet Bahçeli: Çağın teknolojik gelişimine uyarak düşüncelerimi sizlerle paylaşmak için açtığım TWITTER sayfasına hoşgeldiniz. Sevgi ve Saygılarımla.

Egemen Bağış: Sabah ondan beri Sn. Basbakanimizin baskanliginda Ak Parti il ve belediye başkanları ile aylik toplantidayiz. Ornek bir istişare mekanizması

Bilal Erdoğan: http://twitpic.com/28idov - Adıyaman evet diyor

Hakan Şükür: Allah Şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, acılı ailelerine ve tüm Türk halkına sabır versin.

Hülya Avşar: @hellinavsar Helin seni buradada buldum.

Fazıl Say: Günaydın güzel ülkem

Onur Akay: Twitter’ı çok sevdim ve  gün gelecek herkes sevecek. Tüm kullanıcılara merhaba.

Çağatay Ulusoy: Herkese merhaba, hosbulduk:) Mesajlariniz ve herzaman yanimda oldugunuz icin cok tesekkurler,hepiniz cok kiymetlisiniz.Yakinda gorusmek uzere

Nurgül Yeşilçay: Diyarbakırda kadınlar önce beklemeyi öğrenir! Sette de bekliyoruz işte! :)


Kaynak: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim