GÖNÜL YAZAR BEYAZ MANŞET PROGRAMINDA DOBRA DOBRA KONUŞTU. TAYYAR IŞIK SAÇAN'IN SORULARINI EN İÇTEN YÜREĞİMLE YANITLIYORUM DİYEN YAZAR, ARTIK EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ.
DÜN BENİM ALTIMDA ÇIKANLAR BUGÜN ADIMI ZİKRETMİYOR

Ünlü sanatçı Gönül Yazar Beyaz Gazete'ye konuştu. Cahide Songur’un ölümü aklımı başıma getirdi diyen Yazar,"Giyime kuşama ve gezmeye harcadığım parayla holding kurardım. O kadar çok para kazanıyordum. Ama para tutmayı beceremezdim. Rahmetli Cahide Songur'un sefalet içinde ölmesi aklımı başıma getirdi.

Ondan sonra paramı dirhem dirhem harcadım. 17 yıldan beri hiç sahneye çıkmıyorum. Millet bu kadın nasıl geçiniyor diye soruyor. İşte o biriktirdiğim parayı şimdi huzur içinde yiyorum. Sahnede ölmek istemiyorum ne öyle yüzlerce insanın önünde küt diye yere düşüp ölmek. Ben uyurken ölmeli istiyorum Allah'tan çünkü seni alkışlayan insanları eğlendirirken ağlatmak hiç bir sanat ahlakına uygun bir ölüm şekli değil. Beni Gönül Yazar yapan maksim gazinosudur. Yıllarca orada çalıştım. Çok acı günlerim de oldu çok ağladığım saatler oldu. Onları unuttum ben herkese hakkımı helal ettim. Herkes’te bana haklarını helal etsin" diye konuştu.

EVLENMEK İSTİYORUM
7. kocayı arıyorum karşıma çıkarsa evlenirim

Bugüne kadar 6 defa evlendim diyen Gönül Yazar,"Hala taş bebek gibiyim ve güzelim. Eğer bana uygun anlaşa bileceğim bir bey çıkarsa 7. defa nikâh masasına oturum. Mutlu olmak aşk içinde yaşamak istiyorum. Bu da benim en doğal hakkım.
Kaynak: Muammer YAŞAR-Beyaz Gazete

Editör: TE Bilisim