gnçtrkcll, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi, hazırladığı video ile sosyal ağlarda eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Sanatçı Kubat’ın, gnçtrkcll’liler ile birlikte seslendirdiği ‘14 Kubat’ filmi mizahi bir dille Sevgililer Günü’yle dalga geçiyor.

 

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, Sevgililer Günü vesilesiyle eğlenceli bir kampanyaya imza attı. Gençlerin artık Sevgililer Günü konusunda pozitif hislere sahip olmadığından, hatta Sevgililer Günü’nden nefret ettiği fikrinden yola çıkarak hazırlanan kampanya öncesi bir de araştırma yaptırıldı.  Turkcell, 8-15 Ocak tarihleri arasında abonelerine “Sevgililer Günü hakkında ne hissettiklerini” sordu. Anlık cevaplarla şekillenen anket, gnçtrkcll’in anti-Sevgililer Günü kampanya fikrini destekler yönde sonuçlanınca ortaya son derece kreatif bir çalışma çıktı.

 

Kubat gnçtrkcll’lilerle birlikte söylüyor

 

gnçtrkcll’in anti-Sevgililer Günü kampanyası için sanatçı Kubat ile anlaşıldı. Kubat filmde, Model’in “Dağıtmak İstiyorum” şarkısını gençlerin Sevgililer Günü iç görüleriyle ve yeni sözlerle yeniden yorumladı. Klipte sanatçıya gnçtrkcll’liler eşlik ediyor ve hep birlikte esprili bir şekilde şarkıyı seslendiriyorlar. ‘14 Şubat’a inat 14 Kubat’ sloganıyla yola çıkan kampanya, eğlendirirken ti’ye alıyor.

Klip tüm dijital kanallarda 11-17 Şubat tarihleri arasında yayınlanacak.

 

14 KUBAT - KAMPANYA KÜNYESİ:

Kreatif ajans: Wanda Digital
Reklamveren: Turkcell
Marka: gnçtrkcll
Prodüksiyon Şirketi: Gogo Project
Yönetmen: Cem Adıyaman
Müzik : Model – Can Temiz
Düzenleme : Febyo Taşel
Yorum: Kubat + gnçtrkcell’liler

Anketten çıkan sonuç: Hediye almak stres yaratıyor

gnçtrkcll’in kampanyasına destek oluşturan anket için çalışandan ev hanımına, beyaz yakadan mavi yakaya, gençlerin ağırlıkta olduğu, Türkiye'yi temsil eden bir kitle ile görüşüldü. Online platform aracılığıyla katılımcıların cep telefonlarına, bilgisayarlarına, tabletlerine anlık sorular gönderildi ve anlık cevaplar alındı. Çıkan sonuçlardan bazıları şöyle:

 

·       Katılımcıların büyük kısmı Sevgililer Günü’nün kendileri için bir şey ifade etmediğini, sıradan bir gün olarak gördüklerini, bazıları ise saçma bulduğunu belirtti.

·       Katılımcılar Sevgililer Günü’nde ya da başka özel bir günde hediye alıp vermeyi anlamsız bulduğunu, bu özel günlerde  mecbur durumda bırakılıp, içlerine sinmeyen hediyeler almak zorunda kaldıklarını belirtti.

·       Stresli bir hediye telaşı yerine insanlar başka günlerde düşünerek, kafa yorarak farklı hediyeler almayı tercih ettiklerini söyledi.

·       Sevgililer Günü’nde hediye alanlar genellikle sevdikleri kişilerin işine yarayabilecek teknolojik ürünler, gül, giysi parfüm gibi hediyeler tercih ediyor.

·       Sevgililer Günü’nü önemseyenlerin içinde sevgilisi olan gençler ya da evli olan kişiler Sevgililer Günü yaklaşırken heyecanlandıklarını, hediye alma konusunu düşündüklerini, organizasyon, plan yaptıklarını; sevgilisi olmayan kişiler ise o günü sıradan, her zamanki bir gün gibi geçireceklerini  belirtti.

Editör: TE Bilisim