Türkiye’nin en büyük etkinlik firmalarının kurduğu YEPUD (Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği), etkinlik sektörünün dev isimlerini Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği özel bir partide bir araya getirdi. Türkiye’nin birçok ünlü etkinliğini organize eden dünyaca ünlü firmalar, bu kez kendileri için bir etkinlik düzenledi. Alcoholoco barmenleri, barmeidlerinin lezzetli kokteylleri ve orijinal sunumlarıyla renk kattığı gecede Mix Music Gaydar Bey DJ ile de eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

Geceye Alcoholoco, A plus, Armoni Davet, ATY, AYS, Barok Müzik, Bonbon, Confetti Davet, Da-Vet, Designia Organizsayon, Elchyn Catering, Es Müzik, HDV Production, İstanbul 12, İzzet Yakar Müzik & Production, KM Events, Koray Müzik, La bonbonniere, Luxe, Mavi Ses, Madame Koket, Mix Music, Mimoza, NR, Pan Show, PM, Vals Müzik, Zümrüt Fotoğrafçılık, Marche,  1957 ve Proje Organizasyon  gibi önemli firmaların temsilcileri katıldı.

 

Partiyi düzenleyen YEPUD başkanı Meltem Bayazıt Tepeler, “Türkiye özellikle son yıllarda Avrupa ve Ortadoğu’nun etkinlik başkenti olmuş durumda. 2013 yılı bizler için çok yoğun geçti. 2014’te de ilk etkinliğimizi kendimiz için yapmak istedik. YEPUD olarak Türkiye’nin en büyük etkinlik firmalarını bir araya getirerek, kendimiz için böyle bir organizasyona imza atmış olduk.” dedi.

Editör: TE Bilisim