Sünger Bob Kare Pantolon (Spongebob Squarepants)

Dünya çapında fenomen haline gelen bu animasyon, okyanusun derinliklerindeki Bikini Bottom kasabasında geçiyor. Evcil salyangozu Gary ile bir ananasın içinde oturan SpongeBob SquarePants, çoğu zaman en iyi arkadaşı Patrick ile birlikte türlü talihsiz serüvenlere atılıyor.

İlginç karakterleri ve hikâyeleriyle bu eğlenceli yapım, okul öncesi çocuklardan yetişkinlere dek uzanan çok geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. “SpongeBob SquarePants” Amerika, İngiltere ve İspanya başta olmak üzere birçok ülkede çocukların en sevdiği şovlar listesinde birinci sırada yer alıyor.

Nickelodeon 25 Mart Pazar 12.10

 

Bağlanmak Yok (No Strings Attached)

Tür: Komedi

Yönetmen: Ivan Reitman

Oyuncu: Ashton Kutcher, Cary Elwes, Greta Gerwig, Kevin Kline, Natalie Portman

Yapım: 2011, ABD, 108 dk.

Emma ile Adam'ın yolları yıllar sonra yine kesişir ve sadece fizikselliğe dayalı bir ilişki kurmaya karar verirler acaba başarabilecekler midir? Bir hastanede doktor olan çalışan Emma ile TV dünyasında aranan bir dizi yazarı olmanın hayalini kuran Adam'ın yolları 15 sene sonra yeniden kesişir. Ciddi bir ilişkiyi göze almaktan korkan ikili aralarında bir anlaşmaya varırlar. İlişkileri sadece sekse dayalı olacak, duygularını işin içine karıştırmayacaklardır. Bağlanmanın olmadığı bir ilişkiden söz edilebilir mi?

Moviemax PREMIER HD 23 Mart Pazar 21.00

Editör: TE Bilisim