Switched at Birth

Tür: Aile

Oyuncu: Katie Leclerc, Vanessa Marano

Yapım: 2011, ABD, 60 dk.

“Switched at Birth”, iki ailenin hastanedeki bir hata sonucu iç içe geçen hayatlarını ekrana yansıtan sürükleyici bir gençlik draması. Kansas’ta mükemmel bir hayat süren varlıklı ve kızıl saçlı Kennish ailesinin esmer kızları Bay, fiziksel farklılıklarından dolayı sürekli insanların “Sen üvey evlat mısın?” sorularına maruz kalmaktadır. Bay’in okulda yapılan kan testinin sonucu da ailesiyle uyumsuz çıkınca Kennish’ler, soluğu hastanede alır.

DNA testiyle de Bay’in ebeveynlerinin farklı olduğu belirlenince, yıllar önce yapılan hata açığa çıkar. Aynı hastanede doğan iki bebek karıştırılıp yanlış ebeveynlere verilmiştir. Diğer aileye de haber uçurulur; Kenar mahallede yaşayan Porto Riko’lu Regina Vasquez ve tek başına büyüttüğü kızı Daphne’ye...

Moviemax FAMILY 22 Temmuz Pazar 18.45

 

Super 8

 

Tür: Bilimkurgu, Gizem

Yönetmen: J.J. Abrams

Oyuncu: Jessica Tuck, Joel Courtney, Joel McKinnon Miller

Yapım: 2011, ABD, 112 dk.

 

1979 yılının yazında bir grup arkadaş büyük bir felaketle sonuçlanan bir tren kazasına şahit olurlar ve ardından kasabada ard arda bazı açıklanamayan hadiseler meydana gelir.

Super 8 kamerayla film çektikleri sırada korkunç bir tren kazasına şahit olan bir grup arkadaş bu olayın bir kaza olmadığından şüphelenmeye başlarlar. Kasabada çok geçmeden bazı kaybolma vakaları ve birtakım açıklanamayan olaylar vuku bulmaya başlar.

 

Moviemax PREMIER HD 22 Temmuz Pazar 21.00

 

Fırtınalı Aşk (Forces of Nature)

 

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Bronwen Hughes

Oyuncu: Ben Affleck, Sandra Bullock

Yapım: 1999, ABD, 105 dk.

 

Evlilik arifesinde bir adam kalbini bir yabancıya kaptırırsa...

 

Evlilik arifesindeki bir adam yakaladığı son uçağın arıza yapması sonucu başına geleceklerden habersizdir. Bir yabancıyla beklemediği türde bir yolculuk yapmaya başlar. Fakat bu yabancı adamın aklını başından alacaktır...

 

Moviemax STARS HD 22 Temmuz Pazar 21.15

 

ÖZEL GÖSTERİM

 

“RAMAZAN’IN TATLI ANLARI”

 

Ramazan’a özgü lezzetler, önemli dini ve tarihi mekânlar İZ ekranında.... Türkiye’nin ilk belgesel kanalı İZ, iftar ve sahur saatlerini Ramazan özel kuşaklarına ayırıyor.

Ramazan geleneğinin bir parçası da iftar yemeğinin eşlikçileri...

Hurmayla açtığınız orucunuzu, güllaçla mı taçlandırmak istersiniz, yoksa bir Osmanlı klasiği revaniyle mi?

Ramazan’a özgü tatların izini İZ’de sürün.

İZ HD 22 Temmuz Pazar 20.45 (Sahur tekrarı: 23 Temmuz 04.35)

Editör: TE Bilisim