Oleg Danovski Ulusal Opera ve Bale Tiyatrosunda Türk tenor Cem Sinan muhteşem bir konser verdi. Mükemmel performansı ile izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Onun müzik repertuarı duygulu sesiyle bütün kalplere ulaştı.

Köstence'de ilk defa konser veren Cem Sinan aynı zamanda Devlet sanatçısı olma sıfatıyla tekrar Köstence'de bir konser daha verecek. Uluslararası repertuarı ile Türk sanatçı Cem Sinan arya ve şarkılar söyledi.

Ünlü Türk tenor izleyiciler için güzel bir sürpriz hazırladı. Romen dilinde ''De vei pleka '' olan Soprano Felicia Filip ile İris grubu tarafından seslendirilen ''Eğer sen gidersen'' adlı şarkıyla jest yaparak çok büyük bir alkış aldı. İlk defa çıkması dolayısı ile biraz gergin olan Cem Sinan gelen alkışlardan sonra rahatladığını itiraf etti. Gösteriye gelen misafirlerin büyük ilgisi konserin muhteşem geçmesine sebep oldu.

Cem Sinan öyle bir güzel etki bıraktı ki Köstence halkı tekrar konser vermesi için sabırsızlıkla kendisini bekliyor olacak.

1969 Doğumlu olan Cem Sinan İzmit ili Kertepede dünyaya geldi. İlköğretim ve Liseyi İzmit'te okuduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesinde Konservatuar yüksek lisans eğitimi aldı. Çocukluktan beri müziğe aşırı ilgisi olan sanatçı aynı zamanda Kültür Bakanlığı Devlet Opera ve Balesinde Tenor sanatçıdır. İlk albümü ''Magosa Limanı '' (Tenorun Türküleri ) olan albüm 2007 de piyasaya çıktı.

Yazı ve Fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Editör: TE Bilisim