Behzat Ç dizisinin 17 Haziran Pazar günü saat 22.15'te Star TV ekranlarında yayınlanacak sezon finali sosyal medyayı karıştıracak.

Dizinin hayranları sezon finalini büyük bir merakla bekliyor. Hele ki sosyal medyada yaratacağı yankı şimdiden tahmin edilebiliyor. Bakalım Behzat Ç. sezon finalinde izleyicilerine ne gibi sürprizler yapacak. Geçen pazar yayınlanan bölümde 'ince bıyıklı savcı' ile verilen mesaj, Behzat Ç'nin sistem dışına çıkabileceği iması dizinin takipçilerini heyecanlandırmıştı.

İşte sezon finalinin fragmanı

 Sezon Finali Özeti:

Akıntıya Karşı... Ercüment Çözer ve Memduh Başgan'ın kurduğu tuzakla Savcı Esra cezaevine girmiştir. Behzat Ç. Savcı Esra'yı cezaevinden çıkarmaya kararlıdır ama bu isteğini kolayca yerine getiremeyecektir. Savcı Esra'yı kurtarmak için attığı her adımda yeni bir engelle karşılaşacaktır. Behzat Ç., Savcı Esra'yı kurtarmasının önündeki en büyük engel olarak Ercüment Çözer'i görmektedir. Bu yüzden de ilk amacı Ercüment Çözer'e ulaşmaktır. Diğer yandan Hayalet, Akbaba ile ilgili öğrendikleri karşısında kararsızdır. Akbaba ise sevdiği kadınla birlikte kaçmayı planlamaktadır.

 

Editör: TE Bilisim