Ajans Press Teknoloji Genel Müdürü Hüseyin LAÇİN ve Faselis Genel Müdürü Aydın SÜN tarafından geçtiğimiz gün imzalanan anlaşma ile medya ilişkileri yönetiminde ayrıcalıklı bir adım atılmış oldu.

2008 yılından bu yana halkla ilişkiler sektörü için ana hizmet tedarikçisi konumunda olan Faselis’in güncel medya veri tabanının,  Ajans Press Teknoloji’nin dijital alt yapısına entegresi ile Ajans Press Group müşterilerinin Ajans Press Teknoloji ekibi aracılığı ile, basın bülteni veya basın daveti gönderimi hizmetlerinden faydalanabilmesi sağlanırken; Faselis kullanıcıları ise sisteminden gönderim yaptıkları basın bültenlerinin anlık medya yansımalarını Faselis raporları içerisinden takip edebilecek.

Entegrasyon sistemine dâhil olanlar; gönderimi yapılan bültenlerinin hangi gazetecilere ulaştığını takip edebilecek, aynı anda nerelerde yayınlandığı bilgisine de sahip olarak, kombine hizmet almış olacaklar.

Medya alanında yenilikçi atılımları ve nitelikli bilgi anlayışı çerçevesinde sürekli büyüyen Ajans Press, sektörünün öncüsü olmak için sahip olduğu son teknolojiyi kullanarak, yenilikçi atılımlarını sürdürme yolunda medya iletişim çözümleri sunmaya devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim