Yeni yerinin açılışında, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, 1953’ten bu yana çok yol kat ettiklerini, Sirkeci’de küçük bir ofiste başlayan serüvenin 180 kat büyüme sonucu bu noktaya geldiğinin altını çizdi.

 

Bünyesindeki PRNet, Ajans Press Teknoloji ve ITS Medya gibi diğer şirketler ile birlikte Ajans Press Group olarak yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edeceğini  ifade eden Özkan, temsilciliklerle birlikte 350’ye yakın istihdam imkanı verdikleri ve Türkiye ekonomisine yön veren dev şirketlere medya takip hizmeti ile istihbarat sağladıkları için gurur duyduklarını belirtti.

 

Kurdela kesiminde değerli tiyatrocu Enis Fosforoğlu “Ünlü olduğunu ilk olarak 1983’te Ajans Press’ten gelen elemanlardan öğrendiğini” belirterek açılışa gelen davetlileri güldürdü.

 

Açılışa ayrıca Şişli Belediye Başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, İletişim danışmanı Ender Merter,  sanat dünyasından Emrah, Bülent Serttaş ile iş dünyasından önemli isimler ve Ajans Press ‘in 81 ilden gelen temsilcileri katılı.

 

 

Ajans Press Group’un yeni adresi: Profilo AVM, F kapısı, 4. Kat, Mecidiyeköy / İstanbul

Editör: TE Bilisim