Yılın en romantik ayı geldi çattı ve şehrin her yanını kırmızı kalpler sardı. Hayatımızın "en değerli varlığı" bizim için yılın her günü kıymetli elbette ama 14 Şubat'ın büyüsüne de kapılmamak mümkün değil.

Bu romantik günü evde film keyfi ile taçlandırmak isteyenleri, Digiturk ekranlarında birbirinden güzel aşk kokan filmler bekliyor.

LETTERS TO JULIET (Aşk Mektupları)  / Romantik

Moviemax Premier HD - 19.00

Balayı öncesi gittiği romantik İtalya gezisinde kafasını karıştıran yakışıklı bir İtalyan'la tanışan genç bir kadın yol ayrımının eşiğine gelir. Ya nişanlısını seçecektir, ya da romantik İtalyan'ı...

 

DEVLERİN AŞKI / Dram

Turkmax - 20.10

Bir kadın yüzünden iki dost birbirine düşerse... Büyük bir işadamı olan Süreyya'yı azılı rakiplerinin elinden kurtaran Tarık, zamanla zengin adamın sağ kolu olur. Ancak Süreyya'nın âşık olduğu Türkan, Tarık'ın bir türlü unutamadığı eski sevgilisidir.

 

ONE DAY (Bir Gün)  / Dram-Romantik

Moviemax Premier HD - 21.00

20 yıl boyunca senede her sene aynı günde bir araya gelen bir kadın ve bir erkek... Hayat onları her defasında başka bir yere sürüklüyor, başka insanlarla sınıyor, lakin acaba onlar birbirleri için yaratılmış olabilirler mi?

 

JERRY MAGUIRE (Yeni Bir Başlangıç) / Romantik Dram

Moviemax Stars HD - 21.15

Sil baştan başlamak bazen çok zordur. Mükemmel bir işi ve nişanlısı olan Jerry Maguire işte bir gecede prensipleri uğruna elindekilerden vazgeçti ve geriye dönüp bakınca yaptığı onca yanlışı fark etti. Ne mutlu ki hayatın ona çok tatlı sürprizleri vardı.

 

GOING THE DISTANCE (Seni Uzaktan Sevmek) / Romantik Komedi

Moviemax Premier HD - 23.05

Biri New York'ta, diğeri San Francisco'da... İlişkilerini yürütmek için iki şehir arasında mekik dokuyan bu sevimli çift, bakalım uzun mesafe sendromunu bertaraf edip, ne pahasına olursa olsun ilişkilerini yaşatabilecek mi?

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim