Ezo Sunal ile “La la la ” Konseri de İstanbul Mutlu Çocuk Festivali'nde...

Türkiye'nin en büyük çocuk festivali olan İstanbul Mutlu Çocuk Festivali, 27– 29 Eylül 2019 ‘da 10:00 – 19:00 arasında Event Garden Sarıyer’deziyaretçilerini bekliyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası , Saran Group Radyoları, Mutlu Akü sponsorluğundakietkinlilerde çocuklar hem eğitici hem öğretici çalışmaları hayatageçireceklerdir. Koruncuk Vakfı ve İzev paydaşlığındaki çalışmalar ilede çocuklara sosyal sorumluluk bilinci verilecektir. Ezo Sunal ile “La la la” Konseri de İstanbul Mutlu Çocuk Festivali'nde.

“Mutlu Yarınlara” mottosuyla 27-28-29 Eylül’de Sarıyer Event Garden'da düzenlenecek festival, sürprizleriyle hem velileri hemde çocukları hayran bırakacaktır.

Sleepy Natural, Faruk Yalçın Zoo, First Step , BIC Türkiye , Hünnap ve Koperatiff’in sponsorluğunda Sarıyer Belediyesi'nin de katkılarıyla içinde çocuk ruhu taşıyan herkes için hazırlanan İstanbul Mutlu Çocuk Festivali’nde çocukları ve velileri mutlu edecek, her etkinlik incelikle düşünüldü.Mutluluğun önemini ve çocuklarda yarattığı heyecanı aktarmayı amaçlayan festivalde 10.000 m2’lik alan en iyi şekilde değerlendirildi.

İstanbul Mutlu Çocuk Festivali'nde ailelerin çocukları ile kaliteli, öğretici ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile yola çıkan bu organizasyonda aileler,kendi alanlarında uzman; Uzman Psk. Nurdan Beşen Büyükak , Hatice Kübra Tongar, Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül, Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal (AkademisyenAnne ), Prof.Dr. Oğuz Özyaral, Prof.Dr. Uğur Batı, Fırat Neziroğlu gibibirçok değerli ismin söyleşisine katılırken, çocuklar da robotik kodlama eğitimi, drama, trafik eğitimi, spor, dans, müzik, yoga, çiftçilik, boyama,oyuncak yapımı ve daha birçok atölye alanlarında keyifli vakit geçirerekunutulmaz bir deneyim yaşayacaklardır.

Sektörün önde gelen ve alanında lider pek çok marka İstanbul Mutlu Çocuk Festivali’nde katılımcı olarak yer alacaktır. Ayrıca yapay zekaya sahip sevilen robot Çikobot’un drama atölyeleri ve 9m²’lik halı sahada kontrol panelleri ile robotlarla futbol maçı; G-BOOLL da festivale renk katacak.

50'ye yakın ülkede faaliyet gösteren Nutty Scientists küresel bakışaçısı ile oluşturulan bilim müfredatı ve interaktif tiyatroları ile de SonbaharıDoğanın İçinde Coşku Dolu Bir Festivalle Karşılamaya Hazır Mısınız? diyenfestival herkesi beklemektedir.