'Top 100 DJs World Tour 2015’ etkinliğiyle bu yaza damgasını vuran 'One Colony',  bu kez de dünyanın en renkli festivali  ‘Life in Color: The Big Bang Tour İstanbul’ ile İstanbullu müzikseverleri rengarenk boyamaya hazırlanıyor!

Dünyaca ünlü DJ’lerin muhteşem sahne performanslarıyla gerçekleşecek olan ‘Life in Color: The Big Bang Tour İstanbul’ rengarenk bir gün, yepyeni bir prodüksiyon ve çok daha fazlasıyla 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor.

Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

 

 

 

DJ BL3ND

 

Sıra dışı tarzı, tükenmeyen enerjisi ve muhteşem sahne şovlarıyla akıllardan çıkmayan performanslara imza atan DJ BL3ND, Life in Color'da uzun süre konuşulacak bir sahne şovuna imza atmaya hazırlanıyor! Son birkaç yıldır yükselen grafiğiyle dünyanın en büyük festivallerinde sahne alan DJ BL3ND, 1 Ağustos'ta İstanbul'da!

 

DUBVISION

 

 

FIREBEATZ

 

2008 yılında fırtına gibi bir çıkışla elektronik müzik sahnesinde boy göstermeye başlayan Hollandalı ikili "Bazooka", "No Heroes", "Rage", "Switch" gibi şarkılarıyla 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta unutulmaz bir performansa hazırlanıyor!

 

HEADHUNTERZ

 

Hard style müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Headhunterz, binlerce hayranıyla bir araya geliyor! Electric Daisy Carnival, Qlimax, Coachella, Decibel Outdoor gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan, "Colors", "Once Again", "We Control the Sound" gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Hollandalı DJ, muhteşem performansıyla Life in Color'ı daha da renklendirecek!


UMMET OZCAN