22. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ BİLETLERİ 11 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SATIŞA ÇIKIYOR

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on sekiz yıldır Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali’nin 22.’sinin biletleri, bu hafta sonu satışa çıkıyor. 27 Haziran–15 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 22. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri, 11 Nisan Cumartesi sabahından itibaren temin edilebilecek.

Bu yıl da cazın önde gelen isimlerini ve güncel müziğin yıldızlarını İstanbul’da ağırlayacak olan 22. İstanbul Caz Festivali kapsamında 15’i aşkın farklı mekânda 35’in üzerinde konser düzenlenecek. Festival, 250’den fazla yerli ve yabancı sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Joan Baez, Jools Holland, Marcus Miller, Melody Gardot, Tigran Hamasyan, Roberto Fonseca, Fatumata Diawara, Tord Gustavsen, Masha Vahdat, The Bad Plus, Joshua Redman, Christ Potter, Dave Holland, Charnett Moffett, Stanley Jordan, Nils Petter Molvær, Emin Fındıkoğlu gibi folk, blues ve cazın farklı seslerini takipçileriyle buluşturacak olan 22. İstanbul Caz Festivali, gelenekselleşen konser mekânlarının yanı sıra Fenerbahçe Parkı’ndaki “Parklarda Caz” ve Kadıköy’deki “Gece Gezmesi” etkinlikleriyle Anadolu yakasına da taşınacak.

 

Cazseverler festival biletlerini 11 Nisan Cumartesi günü 10.00’dan itibaren;

 

·         Biletix satış noktaları,

·         Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00),

·         Biletix web sitesi (www.biletix.com)

·         Hizmet bedelsiz olarak İKSV ana gişeden alabilecek. (İKSV ana gişe hafta içi her gün, tüm cumartesiler ve 12 Nisan Pazar günü 10.00-18.00 arasında açık olacak.)

 

Her konserde tam biletlerin yanı sıra öğrenciler için indirimli bilet de satışa sunulacak. 

 

Lale Kart üyeleri:

 

Siyah ve Beyaz Lale Kart sahipleri festival biletlerini 6 ve 7 Nisan, Sarı ve Kırmızı Lale Kart sahipleri ise biletlerini 8, 9 ve 10 Nisan tarihlerinden itibaren, %25’a varan özel indirimlerle alabilecek.

 

Festival programına gözatmak için

 

22. İstanbul Caz Festivali programına, festivalin resmî web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil uygulamasından da ulaşabiliyor. İKSV Resmi İletişim Sponsoru Vodafone’un katkılarıyla yenilenen İKSV Mobil uygulamasının yeni sürümü AppStore ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

 

Ayrıca, İKSV Kitaplık üzerinden de İstanbul Caz Festivali’nin broşürüne ve Haziran ayında yayımlanacak İstanbul Caz Festivali Dergisi’ne kolaylıkla ulaşılabilecek. İKSV Kitaplık uygulaması AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Editör: TE Bilisim