Dijital medyanın ve internetin her alanda en yoğun şekilde kullanıldığı günümüzde, sinema sektörü için internet'i, korsan yayılıma sebep olan can sıkıcı bir tehdit olmaktan çıkarıp, bir kazanım, çok önemli bir araç haline getirme fırsatı amatör ve profesyonel sinemacılara "Sinemacılar için Internet  101" semineriyle sunulacak.

Sosyal medya ve internet stratejileri uzmanı Bora Yeter'in düzenleyeceği seminerde, , "Web 2.0", "Crowdfunding", "SEO", "Word of Mouth", "DIY" gibi son dönemin popüler internet kavramları üzerinden; film çekimi öncesinde, süresince ve sonrasında interneti kullanarak yapılabilecek çalışmalar anlatılacak.

11 Aralık Perşembe günü 19:00'da, Fransız Kültür Merkezi'nde (Taksim)düzenlenecek sunum, herkese açık ve ücretsiz.

 

BORA YETER kimdir?

Sosyal medya ve internet stratejileri uzmanı Bora Yeter, ortağı olduğu ajansı medyaSOS'un çalışmaları dahilinde, 2010'dan bu yana bir çok popüler marka, sanatçı ve siyasetçiye danışmanlık hizmeti vermiştir.

Aynı zamanda 2006 yılından bu yana profesyonel olarak müzik sektöründe de çalışmalar yapan Bora Yeter, 2006'da Seksendört grubuyla başladığı menajerlik çalışmalarına, 2007'de Gökçe'nin ilk albümüyle, 2009'da ise Kolpa'nın ilk albümüyle devam etti. Kolpa'yla şu anda grubun hem menajeri, hem de bas gitaristi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim