Sanatseverlerin her yıl mayıs ayında sabırsızlıkla beklediği Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin bu yılki Kanlıdivane açık hava konserinin konuğu ünlü sanatçı Fatih Erkoç Oldu. Erkoç, dün Kanlıdivane ören yerinde müzikseverlere unutulmaz bir konser programı sundu.

Ülkemizin sahip olduğu tarihi zenginlikler içerisinde en ayrıcalıklı olanlarından birisi şüphesiz Mersin Kanlıdivane Ören yeri. Bu özel mekanda sanatseverleri bir pazar günü açık hava etkinliğinde buluşturmak festivalin gelenekleri arasında. Günlük yaşamın yoğunluğuna piknik havasında özel bir konserle ara vermek fırsatı festivalin bu etkinliğini ayrıcalıklı kılıyor.

Festival izleyicisinin uzun zamandır Mersin’de görmeyi arzu ettiği sanatçı Fatih Erkoç,12 Mayıs Pazar günü Kanlıdivane’de verdiği konserle sanatseverleri kucakladı.

Yağmurlu havaya rağmen Kanlıdivane’yi dolduran sanatseverler Fatih Erkoç’la birlikte coştu. 1.5 saat sahnede kalan sanatçı hit parçalarını seslendirdi. Farklı enstrumanları çalabilen sanatçı konserinde caz, klasik ve popüler müziğin en iyi örneklerinin yanı sıra kendi bestelerine de yer verdi.

Mersin’in Erdemli ilçesindeki dev bir obruk etrafına kurulmuş olan Kanlıdivane antik kenti, akustiği çok iyi olduğu için günümüzde konserlere ev sahipliği yapıyor. 

Editör: TE Bilisim