ABD Eski Hazine Bakanı ve dünyanın en güçlü 50 kadınından biri olarak gösterilen Facebook’un COO’su Sheryl Sandberg, Sefamerve’nin Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okur’la İstanbul’da buluştu. 

 

Türkiye’nin dünyaca ünlü e-ticaret sitesi Sefamerve, geçtiğimiz yıl Red Herring tarafından Avrupa’nın ve dünyanın en iyi 100 e-şirketi arasında gösterilmiş ve Türkiye'den ödül alan ilk şirket olmuştu. Facebook üzerinden de satış yapan firma, Türkiye’nin en hızlı büyüyen online alışveriş sitesi olma özelliği ile Facebook’un COO’su Sheryl Sandberg’in dikkatini çekti.   

 

Facebook Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Sheryl Sandberg, başarıları ile ABD’nin de ilgisini çeken Sefamerve’yi tebrik etmek içinYönetim  Kurulu Başkanı Metin Okur’la Feriye Lokantası’nda bir araya geldi.

 

Kitap tanıtımı için Türkiye’de bulunan Sandberg;Sefamerve’nin Facebook ile yaptığı çalışmayı ABD’den takip ediyor ve sık sık olumlu raporlar alıyoruz. Şuanda siteyi Türkiye’nin en hızlı büyüyen e-ticaret sitelerinden biri olarak görüyoruz. Bu nedenle Metin Okur’la tanışmak ve kendisini tebrik etmek istedim” dedi.

Editör: TE Bilisim