Mercedes-Benz Türk, kompakt sınıftan SUV’lara kadar hemen her gruptaki aracıyla yer alacağı Istanbul Autoshow Fuarı’nda, Mercedes-AMG GT ve Mercedes-Benz GLE Coupé’yi de Türkiye’de ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunacak.

Dünyanın en sessiz otomobili Mercedes-Maybach S-Serisi ile B-Serisi’nin engelliler için özel olarak tasarlanmış versiyonunu da Istanbul Autoshow’da sergileyecek olan Mercedes-Benz Türk, ayrıca elektrikli smart, elektrikli B-Serisi ve S 500 Plug-In Hybrid modellerini de görkemli standında tanıtacak.

 

Mercedes-Benz Türk, 22–31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Istanbul Autoshow’da 14. holdeki standında, kompakt sınıftan geniş hacimli SUV’lara, geleneksel sedan otomobillerden coupé araçlara, çevre dostu elektrikli otomobillerden performans standartlarını belirleyen AMG modellerine kadar geniş ürün yelpazesi ile yer alacak.  Mercedes-Benz Türk, ayrıca Mercedes-AMG GT ve Mercedes-Benz GLE Coupé’yi de Türkiye’de ilk kez Istanbul Autoshow’da otomobil severlerle buluşturacak. 


 

Mercedes-AMG GT ve Mercedes-Benz GLE Coupé ilk kez Autoshow’da

Mercedes-Benz spor otomobillerinden beklenen her türlü özelliği sunan en özel araç olma ünvanına sahip Mercedes-AMG GT ve dört kapılı coupé algısını bir üst seviyeye taşıyan yeni Mercedes-Benz GLE Coupé’nin Türkiye lansmanları Istanbul Autoshow’da gerçekleşecek.

Ayrıca Mercedes-Benz B-Serisi’nin engelliler için özel olarak tasarlanmış versiyonu, 1,6 lt. dizel motoru ve otomatik şanzıman seçeneği ile C-Serisi ve çevre dostu elektrikli araçlar bölümünde sergilenecek elektrikli smart, elektrikli B-Serisi ile S 500 Plug-In Hybrid modelleri Mercedes-Benz standında otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Mercedes-Benz GLE Coupé dört kapılı coupé algısını bir üst seviyeye taşıyor

Mercedes-Benz, yepyeni modeli Mercedes-Benz GLE Coupé ile bir coupé aracın sportif ve dinamik tasarımını, bir SUV aracın güçlü, çarpıcı ve çok yönlü özellikleri ile bir arada sunuyor. Yeni GLE Coupé, dış tasarımında duygu ve zekâyı bir arada sunarken geleneksel tasarım ile modern yaklaşım arasında da ideal bir köprü kuruyor. GLE ailesinin en genç üyesi olan model, dış çizgisinde tüm modern Mercedes-Benz coupé’lerin sportif ve estetik yapısını koruyor. Klasik SUV öğelerinin karakteristik, yüksek ve yapılı görünümünü de beraberinde sunan GLE Coupé, dört kapılı coupé algısını bir üst seviyeye taşıyor.



Mercedes-AMG GT ile hem yolda hem yarış pistinde en üst düzeyde sürüş keyfi

Mercedes-AMG GT, Mercedes-Benz spor otomobillerinden beklenebilecek her türlü özelliği sunan en özel araç olma ünvanını almaya hazır.‎ Yeni Mercedes-AMG GT, sürüş dinamikliği, yarış otomobili performansı, segmentine yepyeni standartlar getiren yakıt tüketimi ve verimliliği ile günlük kullanıma uygun fonksiyonelliği bir arada sunuyor ve bu segmentte tüm bunları yapabilen tek otomobil olma iddiasini taşıyor.

İki farklı motora sahip olacak aracın Mercedes-AMG GT versiyonu 462, Mercedes-AMG GT S versiyonu ise 510 beygir gücüne sahip olacak. Süper spor Mercedes-AMG GT, 4,0 litre-V8-biturbo motoru ve Mercedes-Benz Intelligent Drive teknolojisi sayesinde yolda ve yarış pistinde en üst düzeyde sürüş keyfi sunmaya hazır.      

Dünyanın en sessiz otomobili Mercedes-Maybach S-Serisi Autoshow’da

Lüks segmentte yepyeni standartlar belirleyen Mercedes-Maybach S-Serisi, S-Serisi ailesinin en yeni modeli olarak otomotiv dünyasında yeni bir dönem başlatıyor. Mercedes-Benz otomobil modellerinin zirvesinde olan araç, 5.453 mm uzunluğu ve 3.365 mm dingil mesafesiyle her iki uzunluk açısından da S-Serisi araçlardan 20 cm daha büyük. Aeroakustik rüzgar tüneli ve bu alanda uzman Mercedes-Benz mühendisleri sayesinde Mercedes-Maybach S-Serisi, dünyanın en sessiz seri üretim sedan otomobili olma özelliğini taşıyor

Engellilere özel tasarlanan Mercedes-Benz B-Serisi

Mercedes-Benz, kullanıcılarının her türlü ihtiyacına yanıt vererek en üst seviyede güvenliği sağlamak üzere B-Serisi modelini fabrika çıkışlı olarak engelli kişilere özel geliştirdi. Bu kapsamda sunulan el ile kumanda üniteleri, direksiyon bölgesi desteği ile biniş ve iniş destekleri sayesinde Mercedes-Benz B-Serisi’ni tatbikî fiziksel engelli kullanıcılar ve yakınları da tercih edebilecekler.

Mercedes-Benz Türk,  tam 20 farklı modeli ile Autoshow 2015’te yer alıyor. Bu araçlar:

Mercedes-Benz Otomobiller

Kompakt

AMG

SUV

Geleneksel Modeller

Rüya Araçlar

Elektrikli

Özel Modeller

A-Serisi

Mercedes-AMG GT

GLE Coupé

Mercedes-Maybach S-Serisi

E-Serisi Coupé

Elektrikli smart

Engellilere özel B-Serisi

CLA

S 63 Coupé

G-Serisi

C-Serisi

E-Serisi Cabrio

Elektrikli B-Serisi

Formula 1 Yarış Aracı

GLA

CLA 45 AMG

GL-Serisi

E-Serisi

CLS

S 500 Plug-In Hybrid

Editör: TE Bilisim