İsviçre, Interlaken'da 10-12 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan IH&RA Kongresi, dünyanın farklı bölgelerinden konaklama sektörü konusunda uzman isimleri ağırlayacak. 

Bir aydan az bir süre kala, gelecek IH&RA Kongresi'nin gündemi "dünya konaklama sektörü Mekke'sinin" yeniden doğuşuna şahitlik edeceğe benziyor. Konu ile ilgili bilgi veren IH&RA Başkanı Casimir Platzer, kongrenin IH&RA ile UNWTO dahil olmak üzere diğer ünlü kuruluşlarla imzalanacak stratejik işbirliği anlaşmalarının yanı sıra, dünyanın dört bir yanından gelecek olan katılımcıların konuşmaları ile zenginleşeceğini belirtti.

Platzer konu ile ilgili şunları söyledi; "Yaklaşan kongreyi yönetim kurulu olarak bizler, IH&RA'nın geleceğinin şekillenmesinde önemli bir unsur olarak görmekteyiz. 
Bu önemli etkinlik için Interlaken'ın seçilmesinde "The Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa" otelin İsviçre konaklama sektörünün önemli temsilcilerinden olması ve katılımcılara muhteşem bir deneyim sunacak olması etkili olmuştur. Ayrıca tarihlerin seçiminde de titizlik gösterilmiş ve ITB Berlin fuarının hemen sonrası tercih edilerek, Avrupa dışından gelen katılımcılara fuar sonrasında, kıtadan ayrılmadan önce, Avrupa'ya en tepe noktadan bakarak ziyaretlerini sonlandırmaları amaçlanmıştır.”

 

Editör: TE Bilisim