Gaziantep Ticaret Odası işbirliği ile yapılacak olan Fuarda Sektör profesyonelleri,yeni iş bağlantıları kurmak ve ticaret hacimlerini yükseltmek için 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te buluşacak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. bir ilke daha imza atarak, bu yıl Domotex fuarını makina halıları konusunda ihracat şampiyonu olan Gaziantep'e taşıyor. DOMOTEX Gaziantep Makina Halısı Fuarı adı altında, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan dev organizasyon kapılarını ziyaretçilerine Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açacak. Türkiye'den ve yurtdışından gelecek olan katılımcılar, yaklaşık 20.000 metrekare alanda ürünlerini eşsiz bir atmosfer içinde sergileme imkanı bulacaklar.

Türkiye'nin Ortadoğu' ya ve gelişen pazarlara en yakın illerinden birisi olması, güçlü sanayi yapısı, ticaretteki tecrübesi ve turizm potansiyeli ile Gaziantep'in bir ticaret merkezi olduğunu söyleyen Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları da ekliyor:

"Özellikle makina halısı üretiminde Gaziantep dünyanın odak noktası olmayı başarmıştır. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ekibi olarak halı üretimi ve ticaretinin ana merkezinde DOMOTEX fuarını düzenlemekten çok mutluyuz. Her zaman katılımcı ve ziyaretçilerin ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmeye çalışıyor, dernekve ortaklarımızla da pazar araştırmaları yapıyoruz. Bu araştırmalar sonucu bu yıl makina halıları sektörünü Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde buluşturmaya karar verdik ve bu kararın tüm ilgili tarafları memnun edeceğine inanıyoruz. Domotex Gaziantep Makina Halısı fuarı, Gaziantep Ticaret Odası işbirliği ile düzenleniyoruz."

DOMOTEX Gaziantep Makina Halısı Fuarı, Ortadoğu ile iş bağlantıları kurmak isteyen tüm firmalar için mükemmel bir imkan sunuyor.  Potansiyel ziyaretçi ve katılımcıları tek bir noktada birleştiren bu fuar, sektörün ticaret hacmini yükseltmeyi amaçlıyor. Anadolu Heyetleri Özel Programı kapsamında ise, Türkiye'nin farklı şehirlerinden seçilmiş profesyoneller DOMOTEX Gaziantep Makina Halısı Fuarı'nı ziyaret edecekler. Uluslararası TV-Radyo kanalları, gazeteler, internet ağları ve diğer ilgili kanalların yakın işbirliği sayesinde fuarın tanıtımı gerçekleştiriliyor, katılımcı firmaların hedeflediği profesyonel ziyaretçiler fuara yönlendiriliyor. Deutsche Messe AG'nin yan kuruluşu olarak Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. şirketi yurtdışındaki temsilcileri aracılığıyla fuarı hedef ülkelerde tanıtıyor ve Ortadoğu'dan satın almacıları fuara davet ediyor.

DOMOTEX Gaziantep Makina Halısı fuarı sadece fuara katılacak firmalara fayda sağlamakla kalmayıp Gaziantep'in otel işletmecileri, restoran ve lokantaları, mimarları, iç mimarları, marangozları, gümrükçüleri, bankacıları, döviz büroları, taksicileri ve diğer pek çok sektörüne önemli ölçüde kazanç sağlayacak ve Gaziantep ilinin dünya çapında tanınmasında büyük rol oynayacaktır.
Editör: TE Bilisim